Kariera

Chciałbyś na dłużej związać się z branżą hotelarską i dowiedzieć się, jak wygląda praca dla renomowanej marki? Pragniesz rozwijać swoje umiejętności zawodowe i cenisz sobie pracę w gronie profesjonalistów? Nie czekaj, skontaktuj się z nami już dziś!

KELNERKA / KIEROWNIK ZMIANY

Kluczowe obowiązki:

  • Bieżąca obsługa Gości w Grill Barze
  • Przyjmowanie zamówień i obsługa Gości
  • Szybkie reagowanie na uwagi Gości oraz rozwiązywanie ewentualnych  problemów w sposób gwarantujący pełną satysfakcję Gości
  • Utrzymanie czystości stanowiska 

Wymagania:

  • Znajomość języka angielskiego
  • Nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista
  • Komunikatywność i umiejętność nawiązywania relacji
  • Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
  • Sumienność, odpowiedzialność i zaangażowanie
  • Otwartość i umiejętność obsługi Gościa

Oferujemy:

  • Pracę w oparciu o umowę o pracę
  • Pracę pełną wyzwań w profesjonalnym i ukierunkowanym na sukces zespole
  • Pracę w młodym i dynamicznym  gronie
  • Możliwość rozwoju zawodowego, szkolenia
  • Atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne oraz system premiowy 

CV ze zdjęciem prosimy przesłać na adres: rekrutacja@hotelszafran.pl  z dopiskiem KELNERKA / KIEROWNIK ZMIANY

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz".

 

STANOWISKO PRACY: KUCHARZ

Podstawowe obowiązki:

  • Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą i standardami firmy
  • Dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
  • Orientacja na klienta i determinacja w dążeniu do celu
  • Innowacyjność i kreatywność
  • Motywacja i chęć do pracy
  • Zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu

Wymagania:

  • Wykształcenie zawodowe kierunkowe
  • Doświadczenie w pracy na kuchni
  • Znajomość kuchni polskiej i regionalnej
  • Pasja do gotowania
  • Sumienność i odpowiedzialność

Oferujemy:

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Pracę w profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego i pracy na jednej z 3 kuchni działających w obiekcie

CV ze zdjęciem prosimy przesłać na adres: rekrutacja@hotelszafran.pl  z dopiskiem KUCHARZ

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz".

 

STANOWISKO PRACY: RECEPCJONISTKA 

Kluczowe obowiązki:

  • Obsługa Gości hotelowych zgodnie ze standardami hotelu
  • Zapewnienie wysokiego stopnia zadowolenia gości i zapewnienie najwyższej jakości obsługi Klienta
  • Dbałość o wysoki standard usług
  • Prowadzenie bazy danych klienta
  • Informowanie o warunkach pobytu i o usługach dodatkowych świadczonych w hotelu
  • Dokonywanie niezbędnych formalności związanych z pobytem gościa w hotelu

Wymagania:

  • Min. 1 rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku
  • Dobra znajomość j. angielskiego, dodatkowym atutem będzie znajomość innych języków obcych
  • Wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe
  • Właściwa dla stanowiska pracy prezencja
  • Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji
  • Opanowanie i determinacja w dążeniu do celu
  • Umiejętność pracy zespołowej
  • Dyspozycyjność

Oferujemy:

  • Pracę na podstawie umowy o pracę
  • Pracę pełną wyzwań w profesjonalnym i ukierunkowanym na sukces zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego

CV ze zdjęciem prosimy przesłać na adres: rekrutacja@hotelszafran.pl  z dopiskiem RECEPCJONISTKA

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz".

 

STANOWISKO PRACY: TECHNIK

Kluczowe obowiązki:

  • Zapewnienie i utrzymanie prawidłowego stanu technicznego budynku hotelu, wyposażenia, instalacji oraz urządzeń
  • Osiągnięcie i utrzymanie optymalnych parametrów użytkowych urządzeń i systemów

Wymagania:

  • Doświadczenie w eksploatacji technicznej, serwisie, jako konserwator
  • Mile wiedziane posiadanie świadectw kwalifikacyjnych w zakresie eksploatacji – jedna z dowolnych dowolna grupa G1/G2/G3 D,E (mogą być do wznowienia)
  • Wykształcenie średnie lub zawodowe techniczne
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Dobra organizacja czasu pracy
  • Dyspozycyjność i zdolność do pracy w systemie zmianowym
  • Dyspozycyjność i zdolność do pracy w systemie zmianowym
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Posiłki w czasie pracy
  • System premiowy
  • Miłą atmosferę pracy
  • Okres szkoleniowo-wprowadzający do pracy w środowisku hotelarskim

CV ze zdjęciem prosimy przesłać na adres: rekrutacja@hotelszafran.pl  z dopiskiem TECHNIK

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz".

 

newsletter

test

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij